Startdato
Kursusbeskrivelse
Fleksible Fødevarer
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer:
Brød
- Bagværk - 4 dage
- Brød med surdej - 2 dage
- Rulledeje - 5 dage
- Brød og madbrød med fibre og fuldkorn - 2 dage
- Europæiske brød og produktudvikling - 3 dage
- Signaturbrød - 2 dage
Ernæringsassistent
- Bæredygtig produktion af mad og fødevarer - 2 dage
- Mad til vegetarer og veganere - 3 dage
- Smagen i centrum - 2 dage
- Mad til børn - sunde børn - 3 dage
- Bæredygtig produktion af mad og fødevarer - 2 dage
- Mad til vegetarer og veganere - 3 dage
- Smagen i centrum - 2 dage
- Mad til børn - sunde børn - 3 dage
Kager & Desserter
- Fremstilling af desserter og festkager - 3 dage
- Marcipan og kranseskage - 2 dage
- Moderne frugttærter - 1 dag
Hotel & Restauration 2023
- Bæredygtighed i værtsskab, service og opleverlser - 2 dage
- Kalkulation i køkkenet - trin 1 - 2 dage
- Kalkulation i køkkenet - trin 2 - 1 dag
- Kuvert- og madbrød bagt i restauranten - 2 dage
- Menuvejledning ved gæstebetjening - 3 dage
- Måltidsplanlægning 1 - 5 dage
- Råverer i køkkenet - trin 1 - 2 dage
- Salg og service i gæstebetjening - 1 dage
- Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke - 2 dage
- Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 - 1 dag
Hotel & Restauration 2024
- Danske egnsretter - 2 dage
- Råvarens egenskaber i madhåndværket 1 - 2 dage
- Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 - 2 dage
- Økologi og bæredygtighed i restauranten - 2 dage
- Insekter i madlavningen - 1 dag
- Fremstilling af kuvert- og madbrød - 2 dage
- Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening - 2 dage
- Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1 - 1 dag
- Grundtilberedning - 3 dage
- Anretning - 3 dage
- Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job - 2 dage
- Almen fødevarehygiejne - 3 dage
- Kuvert- og madbrød bagt i restaurant - 2 dage
- Kalkulation i køkkenet - trin 1 - 2 dage
- Kalkulation i køkkenet - trin 2 - 2 dage
- Bæredygtighed i værtsskab, service og oplevelser - 2 dage
- Salg og service i gæstebetjening - 1 dag
- Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 - 1 dag
- Råvarer i køkkenet trin 1 - 2 dage
- Måltidsplanlægning 1 - 5 dage
- Menuvejledning ved gæstebetjening - 3 dage
- Servicering af øl, drinks og alkoholfrie drikke - 2 dage
- Almen fødevarehygiejne - 3 dage
Målgruppe
Disse kursus er til dig, der arbejder med fødevarer og ønsker at blive opkvalificeret.
Pris
Kontakt udbyderen for prisinformation.
Få information
På ZBC har vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse, der er skræddersyet til at styrke dine kompetencer og øge dine karrieremuligheder. Hos ZBC forstår vi, at arbejdsmarkedet er i løbende udvikling, og vi tilbyder derfor kurser og efteruddannelse,...