Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Hvorfor vælge Smart Academy?
Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis
Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger
Høj kundetilfredshed
Kursusbeskrivelse
Akademiuddannelse i Energiteknologi - Bliv uddannet i fremtidens energiformer - imens du er i job!
Akademiuddannelsen i Energiteknologi klæder dig på til at projektere og rådgive om energieffektivisering af bygninger. Få opdateret ny viden om vedvarende energiformer, og lær at løse opgaver på tværs af bygningskonstruktioner og installationsområder.
Til din information er faget sammenlæst med vores fuldtidsuddannelse. Det betyder, at du deltager på faget sammen med de studerende, der tager faget på fuldtid.
Tag en akademiuddannelse i energiteknologi
I en verden, hvor fokus på energiforbrug og bæredygtighed er større end nogensinde før, får du med deltidsuddannelsen Energiteknologi nye kompetencer som peger langt ind i fremtiden.
Akademiuddannelsen i Energiteknologi er for faglærte håndværkere, der arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen eller beskæftiger sig med energi i det daglige arbejde, og er en attraktiv uddannelse for dig, der vil have opdateret viden om vedvarende energiformer.
Er du faglært, kan du bygge oven på dit svendebrev og læse energiteknologi, mens du er i job.
Få den nyeste viden om energiteknologi
Få en nøglerolle i udviklingen af en bæredygtig energiforsyning. På akademiuddannelsen i energiteknologi bliver du opdateret med den nyeste viden om energirigtig renovering. Du lærer at løse opgaver på tværs af bygningskonstruktioner og installationsområder.
På uddannelsen til energiteknologi beskæftiger du dig med tværfaglige opgaver inden for energieffektivisering af klimaskærme og bygningstekniske installationer. Vi arbejder med energiformer, byggeteknik, indeklima, varmeteknik, energianalyser, miljømæssige vurderingsmetoder og energirigtig planlægning og projektering. Du lærer desuden at indsamle og analysere data om energiforbrug og at udarbejde energibesparende løsninger.
Opnå disse kompetencer med uddannelsen
Med en akademiuddannelse i Energiteknologi får du kompetencer til at kunne rådgive om energiforhold i en bygning.
Du vil efter gennemført uddannelse kunne designe, beregne og anvise konkrete tiltag, der vil give energibesparelser. Derfor vil du kunne være den i firmaet, der skaber tillid gennem kompetencer og viden.
Arbejdsområder
- Energiformer
- Boligens indeklima
- Byggeteknik og analyse
- Energiøkonomi og miljø
- Energirigtig projektering
Uddannelsens opbygning
Uddannelserne består af moduler, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen til en fuld akademiuddannelse. Denne akademiuddannelse består af i alt 60 ECTS med 4 obligatoriske fag, 1 valgfag og afsluttes med et afgangsprojekt.
Obligatoriske fag - 40 ECTS
- Energiformer - 10 ECTS
- Bygningskonstruktioner og energianlæg - 10 ECTS
- Energiforbrug og indeklima i komplekse bygninger - 10 ECTS
- Energirigtig projektering med fokus på økonomi og miljø - 10 ECTS
Valgfag - 10 ECTS
Afgangsprojekt - 10 ECTS
Startdato
Adgangskrav
Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.
For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser:
- En relevant erhvervsuddannelse
- En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
- En gymnasial uddannelse med matematik og fysik på C-niveau
- En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående
Suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen
Video
Eksamen og diplom
Når du har afsluttet 40 ECTS, kan du kalde dig merkonom. Når du har afsluttet 60 ECTS, er du akademiuddannet i Økonomi og ressourcestyring. Det svarer til en kort videregående uddannelse.
Økonomi og tilskud
- Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på Smart Academy.
- Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.
Akademi- og diplommoduler er i høj kurs på arbejdsmarkedet, og medarbejdere med en akademi- eller diplomuddannelse er eftertragtede. Derfor kan du søge om økonomisk tilskud til vores uddannelser. Mange kan søge en eller anden form for tilskud til uddannelse. Men ikke alle er klar over det. Derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger, så du ikke risikerer at overse denne mulighed.
Få information
Smart Academy
Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplom niveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg...