Søg kursus
Masteruddannelser

MBA in IT Management

Længde
18 måneder, 90 ects point
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Længde
18 måneder, 90 ects point
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Vil du vide mere?

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Holdundervisning
  • Berlin

Fleksibel opstart

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

MBA IT Management

Uanset om det er inden for business intelligence, informationssikkerhed, cloud computing eller sociale medier: IT holder aldrig op med at give virksomheder nye udfordringer.

Ønsker du at udvide din viden inden for IT og styrke dine lederegenskaber, er MBA-graden - IT Management perfekt for dig. Uddannelsen foregår online eller på campus.

På MBA-programmet i IT-ledelse lærer du, hvordan du effektivt kan bruge data, faglig viden og forretningsinformation til at nå virksomhedens mål.

Når du er færdiguddannet, vil du kunne arbejde som IT-leder og påtage dig ledelsen af IT-projekter med partnere eller statslige organisationer.

Vores MBA i IT Management følger de internationale EQUAL MBA-retningslinjer.

Skil dig ud i mængden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tysktimer gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til onlinekurser. Ved at benytte dig af denne mulighed kan du øge dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale og give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Målgruppe

Når du har registreret dig og startet dine studier, vil du få adgang til nogle af dine kurser, baseret på den tidsmodel, du vælger. Du bliver først registreret som studerende, når 50 % af det samlede antal ECTS-point er gennemført. Du vil derefter have adgang til resten af dine kurser og kan fortsætte din uddannelse.

Adgangsdokumenterne skal leveres på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at få dine dokumenter oversat, kan vi hjælpe dig ved at henvise dig til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Pris

Lys fremtiden op med op til 35 % rabat på dine studieafgifter!

Nu kan du spare op til 35 % på et studieprogram, der åbner for nye muligheder over hele verden. Rabat på online-studiemodellen op til 35 %.

Du kan starte når som helst og have 100 % fleksibilitet til at studere og tage dine eksamener!

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret