Søg kursus
Masteruddannelser

Master of Business Administration (one year)

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Næste startdato
januar, april, juli, oktober Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Næste startdato
januar, april, juli, oktober Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

januar, april, juli, oktober

  • Holdundervisning
  • Berlin

Kursusbeskrivelse

MBA One Year

Der er mange grunde til at studere en Master of Business Administration – uanset din akademiske baggrund eller hvor du er i din karriere. En MBA giver dig alle de lederegenskaber og færdigheder, du har brug for inden for alle uddannelser i business, såsom økonomi, finans og ledelse. Vores højt rangerede "One-Year MBA" forbereder dig til det globale arbejdsmarked med en praktisk tilgang og international orientering.

Uddannelsen giver dig de rette færdigheder til at analysere konkurrenter og markeder, udvikle nye produkter og forretningsidéer, rådgive kunder, lede forskellige afdelinger og teams eller strategisk positionere et brand. Det er et fremragende valg for alle, der ønsker at gå ind i en lederrolle, eller for iværksættere, der ønsker at starte deres egen virksomhed. Du vil udvikle et stærkt fundament inden for forretningsadministration og ledelse og begynde at opbygge et netværk af forretningskontakter, der kan fremme din succes senere i din professionelle karriere. Du kan også vælge at udvide din MBA, specialisere dig inden for et af fem områder og fokusere på din ideelle karriere.

Har du allerede afsluttet en uddannelse, studeret på et universitet eller fået erhvervserfaring? Ved IU International University of Applied Sciences har du mulighed for at få merit for dine tidligere erfaringer, helt gratis. Ved at gøre det kan du spare meget tid og reducere studieafgiften.

Skil dig ud i mængden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tysktimer gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til onlinekurser. Ved at benytte dig af denne mulighed kan du øge dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale og give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Målgruppe

Når du har registreret dig og startet dine studier, vil du få adgang til nogle af dine kurser, baseret på den tidsmodel, du vælger. Du bliver først registreret som studerende, når 50 % af det samlede antal ECTS-point er gennemført. Du vil derefter have adgang til resten af dine kurser og kan fortsætte din uddannelse.

Adgangsdokumenterne skal leveres på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at få dine dokumenter oversat, kan vi hjælpe dig ved at henvise dig til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Videregående uddannelser

En MBA-uddannelse er eftertragtet over hele verden og forbereder dig med de metoder, værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at gøre indtryk i erhvervslivet. Uanset om du planlægger at starte din egen virksomhed eller arbejde i lederroller i topvirksomheder, vil "One-Year MBA" med IU International University of Applied Sciences hjælpe dig med at nå dine mål.

Du vil kunne arbejde som f.eks.:

  • Business Development Manager
  • Konsulent
  • Senior Brand Manager

Pris

Study model Duration Credits Monthly payments Yearly payments Total fees
On campus* 12 months 60 ECTS 807€ 9681€ 9681€

*One-time campus fee of €1,500

Fully online

Full time 12 months 60 ECTS 329€ 3944€ 3944€
Part-time 18 months 60 ECTS 256€ 3069€ 4604€
Extended 24 months 60 ECTS 200€ 2400€ 4800€

*Prices shown including 67% Scholarship

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret