Søg kursus
Masteruddannelser

MBA in Engineering Management

Længde
18-36 måneder (heltid/deltid), 90 ects point
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Længde
18-36 måneder (heltid/deltid), 90 ects point
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Vil du vide mere?

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Holdundervisning
  • Berlin

Fleksibel opstart

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

MBA in Engineering Management

Præcision, effektivitet og pålidelighed er kvaliteter, der kræves af en ingeniør. Studiet MBA i Engineering Management ved IU støtter dig i at udvikle ny viden inden for ingeniørfaget. Efter endt uddannelse vil du forstå problemer på et højt niveau og være i stand til at løse dem med din fremragende forretningsviden, hvilket åbner op for en bred vifte af muligheder i dit karrierevalg. Med IU kan du studere 100% online, på campus eller skifte mellem begge med deres nye fleksible studieoption.

Med IU's online MBA-program med specialisering i Engineering Management vil dine studier være yderst praksisorienterede. På kun tre semestre vil du opnå alle de forretningsfærdigheder, du har brug for som en fremtidig leder inden for ingeniørområdet.

Du vil lære at forberede data, sammenkæde data fra flere kilder og analysere forholdene mellem dem. Deltag i teori- og praksisorienterede moduler inden for erhvervsadministration, ledelse og management, samtidig med at du videreudvikler dine ledelseskompetencer og træner dine analytiske evner.

Målgruppe

Når du har registreret dig og startet dine studier, vil du få adgang til nogle af dine kurser, baseret på den tidsmodel, du vælger. Du bliver først registreret som studerende, når 50 % af det samlede antal ECTS-point er gennemført. Du vil derefter have adgang til resten af dine kurser og kan fortsætte din uddannelse.

Adgangsdokumenterne skal leveres på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at få dine dokumenter oversat, kan vi hjælpe dig ved at henvise dig til vores pålidelige oversættelsespartnere.

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret