Søg kursus
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Styringsautomatik i varmefordelende energianlæg

EUC Sjælland, i Næstved
Længde
3 dage
Pris
624 DKK
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Pris
624 DKK
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Styringsautomatik i varmefordelende energianlæg

Skolefagkode: 48897

Formål

Det er vigtigt, at varmesystemerne i bygninger designes og driftes hensigtsmæssigt for at understøtte den grønne omstilling. Korrekt dimensionering, installation og indregulering er vigtigt for at udnytte energien effektivt og højere grad af automatisering gør dette muligt. På kurset lærer du at installere og indregulere og fejlrette styringsautomatik i energianlæg og at vejlede i valg af reguleringssystemer i varmefordelende energianlæg.

Indhold

Efter kurset kan deltageren arbejde med styringsautomatik i energianlæg. Det betyder: Deltageren har kendskab til gældende love og regler og planlægger sit arbejde under hensyn til autorisationslovgivningen, personbeskyttende forhold og sikkerhedskrav. Deltageren monterer, indregulerer og programmerer reguleringsautomatikudstyr i varmefordelende energianlæg. Deltageren fejlfinder og fejlretter systematisk på reguleringsautomatiksystemer. Deltageren kvalitetssikrer og dokumenterer sit arbejde. Deltageren vejleder kunden i valg af reguleringsautomatiksystemer i varmefordelende energianlæg og instruerer kunden i funktion og drift af reguleringsautomatikudstyr.

Pris

Faglært/ufaglært kr. 624,00
Videreuddannet kr. 2.595,70
Jobcenter/kommune kr. 2.595,70

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Styringsautomatik i varmefordelende energianlæg
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Jagtvej 2
4700 Næstved

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: AMU Arbejdsmarkedsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUD Erhvervsuddannelser EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) HTX Teknisk gymnasium EUC Sjælland har afdelinger i Næstved, Køge, Haslev og Greve. Vi udbyder et hav af ungdomsuddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret