Hvorfor vælge Dania?
Vi tilbyder mere end 300 akademi- og diplomfag
Alle kurser og fag har fokus på praksis
Du kan få styrket dit CV via professionel undervisning
Startdato
Kursusbeskrivelse
VVS-installation - Vil du have styr på VVS-autorisationen?
Deltidsuddannelsen i VVS-installation er en fleksibel, videregående uddannelse rettet mod dig, der er i beskæftigelse. Med uddannelsen i hånden får du adgang til at søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen og dermed mulighed for at opnå en fuld autorisation som VVS-installatør.
Dit udbytte
Med uddannelsen bliver du kvalificeret til selvstændigt at projektere, implementere og varetage driften af systemer inden for ventilation, varme, sanitet og gas.
En branche i vækst
Du får med uddannelsen gode kort på hånden i en branche, hvor der er stor efterspørgsel på uddannede inden for VVS-installation. Uddannelsen giver dig derfor adgang til spændende og attraktive jobmuligheder.
Du vil typisk kunne søge job i større projekterende virksomheder, hos rådgivende ingeniører eller kunne arbejde som selvstændig.
Uddannelsens opbygning og moduler
Deltidsuddannelsen i VVS-installation består af en række obligatoriske moduler, valgfrie moduler samt et afsluttende projekt.
Ønsker du den fulde autorisation, skal du vælge der valgfrie modul ”Gasfejlfinding og Gas B”.
obligatoriske moduler
-
Grundlæggende VVS-teknisk begreber (10 ECTS-point)
-
Sanitet (10 ECTS-point)
-
Varmeinstallation bolig (5 ECTS-point)
-
Kvalitet, sikkerhed og miljø (5 ECTS-point)
-
Varmeinstallation bygninger (5 ECTS-point)
-
Gas A (5 ECTS-point)
- Afsluttende projekt (10 ECTS-point)
Det afsluttende projekt er din mulighed for fordybelse i et område af uddannelsen, som du finder særligt interessant og spændende.
valgfrie moduler
Vælg 10 point:
-
Gasfejlfinding og Gas B (10 ECTS-point)
-
Projektledelse og teknisk entreprisestyring (10 ECTS-point)
-
Salg og kundeforståelse (10 ECTS-point)
-
Forretningsudvikling (10 ECTS-point)
Målgruppe
Uddannelsen er særlig egnet til dig, der i forvejen har:
- VVS-uddannelsen
- Smedeuddannelsen
Adgangskrav
For at blive optaget på akademiuddannelsen i VVS-installation eller enkelte moduler kræves en af følgende:
Ansøgeren har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse. I denne sammenhæng betragtes følgende uddannelser som relevante:
- Smedeuddannelsen (med specialer)
- VVS-uddannelsen
Adgang kan ligeledes gives til indehavere af en grunduddannelse for voksne (GVU eller EVU) inden for de samme fagområder som beskrevet herover.
Derudover kræves mindst 2 års relevant erfaring inden for installationsbranchen eller anden relevant branche i forhold til EL-installationsfaget.
Erhvervsakademi Dania kan optage ansøgere, der ikke har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse, men som ud fra en konkret vurdering skønnes at have uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles hermed.
Eksamen og diplom
Alle fag afsluttes med en skriftlig eller mundtlig eksamen. Efter bestået eksamen får du tilsendt et officielt eksamensbevis til din e-boks.
Efter bestået afgangsprojekt har du ret til at anvende betegnelsen installatør VVS (AU) og den engelske betegnelse er Academy Profession (AP) Degree in Service Engineering.
Få information
Efteruddannelse på AU niveau hos Erhvervsakademi Dania
Søger du efter- og videreuddannelse eller kurser til dig selv eller dine medarbejdere, så har du fundet det helt rigtige sted. Erhvervsakademi Dania tilbyder 25 videregående uddannelser og 16 akademi- og diplomuddannelser samt mere end 300 akademi- og diplomfag. Vi...