Akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi
Vil du lave events og skabe oplevelser i særklasse?
Vil du gerne blive kvalificeret den til at kunne arbejde med oplevelsesbaseret forretningsudvikling samt planlægge og gennemføre løsninger, hvor der tænkes i at skabe merværdi for kunden i udvikling, produktion og levering af oplevelser? Så er akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi det rette valg for sig.
Dit udbytte
Du vil blive klædt på til at arbejde professionelt med events og oplevelser, som noget, der er med til at brande og markedsføre din virksomhed i en verden med hård konkurrence. Du vil også arbejde intenst med, hvordan du sikrer et højt serviceniveau, så det skaber merværdi for dine kunder og gæster.
Uddannelsens opbygning og moduler
Deltidsuddannelsen i oplevelsesøkonomi består af en række obligatoriske moduler, valgfrie moduler samt et afsluttende projekt.
Obligatoriske moduler:
- Oplevelsesøkonomi (10 ECTS-point)
- Oplevelsesledelse (10 ECTS-point)
- Afsluttende projekt (10 ECTS-point)
Det afsluttende projekt er din mulighed for fordybelse i et område af uddannelsen, som du finder særligt interessant og spændende.
Valgfrie moduler:
- Event Management (10 ECTS-point)
- Markedsføring og oplevelsesøkonomi (5 ECTS-pint)
Du kan vælge mellem valgfrie elementer fra alle merkantile akademiuddannelser. Op til 15 ECTS-point kan være fra andre akademiuddannelser.
Startdato
Målgruppe
Uddannelsen er særlig egnet til dig, som har en relateret erhvervsuddannelse og erhvervserfaring fra turisme- og oplevelsesbranchen.
Adgangskrav
For at blive optaget på en akademiuddannelse eller enkeltfag kræves en af følgende:
- En relevant erhvervsuddannelse (se studieordning for specifikationer)
- En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
- En gymnasial uddannelse
- En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som de tre førstnævnte.
Derudover kræves minimum to års relevant erhvervserfaring, der er opnået efter eller sideløbende med adgangsgivende uddannelse.
Der kan i enkelte tilfælde gives kompensation for ikke at opfylde de formelle adgangskrav. Det kan kun ske i de tilfælde, hvor Erhvervsakademi Dania ud fra en konkret og individuel vurdering skønner, at du har forudsætninger, som svarer til adgangskravene.
Eksamen og diplom
Alle fag afsluttes med en skriftlig eller mundtlig eksamen. Efter bestået eksamen får du tilsendt et officielt eksamensbevis til din e-boks.
Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende
Efteruddannelse på AU niveau hos Erhvervsakademi Dania
Søger du efter- og videreuddannelse eller kurser til dig selv eller dine medarbejdere, så har du fundet det helt rigtige sted. Erhvervsakademi Dania tilbyder 25 videregående uddannelser og 16 akademi- og diplomuddannelser samt mere end 300 akademi- og diplomfag. Vi...