Søg kursus

Top 10 AMU kurser

Drømmer du om et kursus, hvor du kan bruge din viden direkte i dit daglige arbejde bagefter? Så er et AMU kursus vejen frem.

Se de 10 mest populære AMU-kurser

Leder du efter et AMU kursus, der kan tage din karriere til nye højder? AMU-kurser dækker mange brancher, og kan være din vej til nye arbejdsopgaver eller potentielt give dig nye jobmuligheder.

Her på finduddannelse.dk giver vi dig et samlet overblik over dine muligheder inden for AMU, du forhåbentlig kan bruge som inspiration til din kompetenceudvikling. I denne topliste vil vi præsentere dig for de 10 mest populære AMU kurser på finduddannelse.dk.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb under uddannelsestypen AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 10-7-2023 til 10-07-2024.

Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for AMU

Gaffeltruckcertifikat på 7 dage

1

7 dage

Flere lokationer

Fra 1.456 DKK

Har du drømmen om at blive truckfører? Hos DEKRA kan du få dit gaffeltruckcertifikat på kun 7 dage og være klar til at påtage dig jobbet som truckfører. Med et truckcertifikat i hånden åbner der sig en verden af spændende jobmuligheder for dig, og du bliver en efterspurgt ressource i transportbranchen.

Krav for at tage et truckcertifikat:

• Du skal være fyldt 18 år.

• Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Læs mere om forløbet

Medicinalindustriel produktion, GMP1

4

5 dage

Hillerød

1.040 DKK

På dette kursus hos Pharmakon lærer du at arbejde og dokumentere efter gældende GMP-regler. Du lærer også, hvordan du håndterer råvarer, emballage og færdigvarer korrekt. Du vil blive introduceret til arbejdet i overensstemmelse med kravene ved hjælp af SOP'er og forstå vigtigheden af løbende dokumentation af dine opgaver.

Kurset henvender sig til faglærte eller ufaglærte som arbejder i medicinalindustrien. Kurset egner sig også til dig, som gerne vil arbejde i medicinalindustrien.

Læs mere om forløbet

Regnskab og bogføring

5

30 dage

Flere lokationer

Fra 6.240 DKK

Har du styr på grundlæggende bogføring, regnskab og økonomi med e-conomic og Excel? På forløbet 'Regnskab og bogføring' hos Edutasia kommer du omkring kommer omkring alt lige fra finansbilag, bankhåndtering, debitor- og kreditorstyring og fakturering, processer i lager og indkøb til årsafslutning i bogholderiet.

Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil lære mere om regnskab og bogholderi. Forløbet er relevant både til dig, der er en del af et større team, og dig, der arbejder mere selvstændigt.

Læs mere om forløbet

Social Media Manager

6

10 dage

Kolding

6.472 DKK

På Social Media Manager uddannelsen hos IBC bliver du undervist i eksperter i sociale medier, som til dagligt er ude og løse opgaver for deres kunder. På denne uddannelse får du ikke blot teorier og kommunikationsmodeller, men du arbejder derimod med sociale medier i praksis.

Uddannelsen er for dig, der skal arbejde professioneltmed sociale medier som kommunikationskanal i din virksomhed, og som gerne vil have en dybere indsigt i præmisserne for at arbejde strategisk og praktisk med de forskellige medieplatforme.

Læs mere om forløbet

Gaffeltruck Certifikat

7

7 dage

Roskilde

1.456 DKK

Vil du få lageret til at spille? Eller er du på jagt efter den hurtige vej til dit næste job? Så tag et certifikat til gaffeltruck hos AMU Juul. Med et truckkort bliver du eftertragtet på arbejdsmarkedet.

På dette kursus får du masser af tid til at prøve kræfter med den lille truck. I de praktiske øvelser lærer du først at føre og betjene gaffeltrucks, og derefter bliver du stærk i af foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods.

Læs mere om forløbet

Sikkerhed ved arbejde med asbestholdige materialer

8

4 dage

Hillerød

Fra 832 DKK

Denne uddannelse lærer dig at arbejde med asbestholdige materialer, samt medvirke ved nedrivning af asbestholdige materialer udvendigt og indvendigt i bygninger, skibe, tog og maskiner m.v., hvor dette materiale har været anvendt som isolering mod varme, kulde, støj, fugt og brand jf. BEK. nr 1346 af 29. november 2017 om arbejdsmiljøfaglige uddannelser.

Uddannelsen henvender sig til personer, der skal arbejde med asbestholdige materialer.

Læs mere om forløbet

Den Grundlæggende Lederuddannelse (GLU)

9

13 dage

Aarhus

Fra 2.704 DKK

Den Grundlæggende Lederuddannelse hos Aarhus Business College er et kursus, som er skabt til dig, der vil have en praksisnær lederuddannelse, en større ledelsesfaglig baggrund og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i din daglige ledelse.

Den Grundlæggende Lederuddannelse er for dig, der er ny i lederrollen eller har en kommende ledende funktion, og gerne vil have en større ledelsesfaglig baggrund og en solid værktøjskasse, så du kan praktisere god ledelse.

Læs mere om forløbet

Krancertifikat, mobile kraner over 30 tonsmeter

10

10 dage

København

Fra 2.080 DKK

Denne uddannelse hos TEC er en grundlæggende uddannelse i betjening af mobile kraner med en løfteevne over 30 ton/tonsmeter. Efter endt uddannelse vil du blandt andet have kendskab til:

• Risici forbundet med arbejde med mobile kraner

• Mobile kraners opbygning og sikkerhedsanordninger

• Valg af ekstraudstyr, fx pallegaffel og læssegrab, og kunne montere dette korrekt.

Uddannelsen henvender sig til personer, der har, eller søger, beskæftigelse som førere af lastbilmonterede kraner med en løfteevne over 30 tonsmeter.

Læs mere om forløbet

Find AMU inden for dit område

Mangler du nye kompetencer og værktøjer, der er rettet mod erhvervslivet? Så er AMU kurser noget for dig.

Find dit næste AMU kursus her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer