Søg kursus

Top 10 kurser inden for coaching

Er coachrollen noget for dig? Vi giver dig et overblik over 10 populære kurser og uddannelser inden for Coaching.

Top 10 kurser inden for coaching

Drømmer du om at styrke dine færdigheder og viden inden for coaching? Så har du heldigvis mange kurser og uddannelser at vælge imellem.

Her på finduddannelse.dk har vi gjort det overskueligt for dig - vi har nemlig lavet et samlet overblik over mulighederne for efter- og videreuddannelse inden for coaching. Vores forslag kan forhåbentlig inspirere dig til at udvikle dine kompetencer yderligere. I denne topliste vil vi præsentere dig for de 10 mest populære kurser og uddannelser inden for Coaching.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb under kategorien Coaching på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-8-2023 til 1-8-2024.

Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen i mange tilfælde er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Coaching

Coach Uddannelse

1

3 år

Flere lokationer

22.500 DKK

Denne Coach uddannelse hos Dansk NLP Institut giver dig stærke kompetencer og redskaber til at kunne agere som professionel coach. Under uddannelsen bliver der løbende opbygget faglige og personlige kompetencer, som du kan anvende med det samme.

Uddannelsen til coach er et deltidsstudie, så du har tid til arbejde, familie, venner og fritidsinteresser samtidig med, at du vil opleve at uddannelsen understøtter dine roller og aktiviteter.

Læs mere om forløbet

Familiecoaching i systemisk perspektiv

2

8-9 måneder

København

24.500 DKK

Familiecoaching i et systemisk perspektiv hos Go Proces har fokus på familien som et samlet system. Uddannelsen er relevant for alle der i deres professionelle arbejde har med familier at gøre.

Familiecoaching i systemisk perspektiv er målrettet dig, der arbejder i de pædagogiske fag som fagprofessionel og som ønsker at styrke og udvikle dine faglige kompetencer, i forhold til at udvikle samarbejde med de forældre og familier du er i kontakt med.

Læs mere om forløbet

Coaching og konflikthåndtering

3

14 uger

Herning

10.895 DKK

Vil du gerne skabe det bedste arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere? På kurset 'Coaching og konflikthåndtering' hos Erhvervsakademi MidtVest bliver du klogere på, hvorfor konflikter opstår og hvordan de bedst håndteres. Du vil blive skarp på at bruge konflikthåndteringsværktøjer i praksis og når kurset er slut, vil du have tilegnet dig en brugbar værktøjskasse.

Kurset kan gå hen og blive en øjenåbner, når det gælder forståelsen for, hvad såvel din arbejdsplads, dit team og du selv kan gøre for at sikre konstruktiv uenighed og arbejdsglæde.

Læs mere om forløbet

Coaching og konflikthåndtering

4

8 uger

Esbjerg

10.000 DKK

I faget Coaching og Konflikthåndtering hos Smart Academy lærer du at anvende forskellige kommunikative redskaber til at kunne håndtere coaching, mediation, forhandling og gruppeprocesser for at kunne konflikthåndtere. Coaching og konflikthåndtering klæder dig godt på til at kunne skabe et bedre arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere.

Faget er for dig, der gerne vil have kompetencer indenfor ledelsesbaseret coaching, løsning af konflikter på arbejdspladsen og generel lederudvikling, og som gerne vil arbejde med konfliktløsning, coaching og medarbejderudvikling.

Læs mere om forløbet

Coachuddannelse, ICF godkendt

5

10 dage

Viborg

27.500 DKK

Med en coachuddannelse fra Anni Kirk får du en professionel uddannelse inden for coaching, der er bygget op omkring kernekompetencer fra ICF (International Coach Federation).

Anni Kirks coachuddannelse er for alle, som ønsker at arbejde professionelt med coaching. Du kan være ansat i det private erhvervsliv inden for det offentlige - eller måske er du selvstændig.

Læs mere om forløbet

Coaching og konflikthåndtering

6

6 dage

Kolding

9.895 DKK

Gennem kurset 'Coaching og konflikthåndtering' hos IBC lærer du, hvor vigtig coaching er i forhold til at kommunikere sammen i virksomheden, og hvordan du anvender coachingteorierne i mange forskellige situationer. Derudover får du redskaberne til at arbejde med coachingteknikker og modeller for konflikthåndtering.

Coaching og konfliktløsning henvender sig til dig, der enten arbejder med medarbejdere i hverdagen eller gerne vil gøre det i fremtiden.

Læs mere om forløbet

Diplommodul i ledelse og coaching

7

4 dage

Odense og Vejle

8.700 DKK

Vil du udvikle og implementere coachingprocesser i lederskabet, samt kunne lede og gennemføre coachingsamtaler på individ- og teamniveau inden for de organisatoriske rammer og kontekst?

På dette diplommodul hos UCL får du både viden og træning i coaching, så du bliver i stand til at lede og gennemføre relevante coachingsamtaler og processer inden for eget ledelsesmæssige rum.

Læs mere om forløbet

Coaching Essentials

8

Du bestemmer

Kontakt udbyder

5.000 DKK

Bag en god medarbejder, er der en god coach. Det at kunne løse sine udfordringer selv – uafhængigt af kollegaer eller ledere – det giver energi og drive. Og virksomheden vil opleve en effektivitet, som kan måles på resultatet.

Coaching Essentials er struktureret, så du kan undervise i det både virtuelt og som klasseundervisning. Det er af en dags varighed og foregår på engelsk.

Læs mere om forløbet

Boost dit selvværd

9

5 dage

Kontakt udbyder

8.100 DKK

Boost dit selvværd hos EmpowerMind er et intensivt kursusforløb for dig der ønsker at træne dig til bedre selvværd og stressfrihed, gennem øget indre ro. Kurset er en blanding af klasseundervisning, gruppeøvelser, one-to-one træninger og mentaltræning.

Dette kursus er for dig, der ønsker at opnå bedre selvværd.

Læs mere om forløbet

Coaching i organisationer

10

Kontakt udbyder

Hellerup

7.000 DKK

Igennem fagmodulet "Coaching i organisationer" hos KEA vil du lære at bruge coaching til at skabe læring og udvikling i en organisation, samt hvornår coaching er et relevant ledelsesredskab.

Fagmodulet er målrettet nye ledere og førledere, som ønsker at udvikle deres kompetencer inden for coaching i organisationer. Det kan også være attraktivt for medarbejdere, der ønsker at få en større indsigt i egen virksomhed.

Læs mere om forløbet

Styrk dine coaching ekspertise

Er coachrollen noget for dig? Vi giver dig et overblik over kurser og uddannelser inden for Coaching.

Find Coaching kurser her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer