Søg kursus

Top 10 kurser inden for handel og økonomi

Få inspiration til dit næste kursus inden for handel og økonomi. Her giver vi dig nemlig et overblik over de 10 mest populære kurser inden for dette område.

Top 10 kurser inden for handel og økonomi

Drømmer du om at udvikle din viden og dine kompetencer inden for finans, handel og økonomi? Så findes der heldigvis et væld af kurser og uddannelser, du kan vælge mellem.

Her på finduddannelse.dk giver vi dig et samlet overblik over dine muligheder for efter- og videreuddannelse inden for handel og økonomi. Du kan forhåbentlig bruge vores forslag som inspiration til din kompetenceudvikling.

I denne topliste vil vi præsentere dig for de 10 mest populære kurser og uddannelser inden for handel og økonomi.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb under kategorien Handel og økonomi på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 11-7-2023 til 11-07-2024.

Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Handel og økonomi

Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

1

3 år

København

Kontakt udbyder

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning hos Cphbusiness er for dig, der vil styrke dine kompetencer inden for bankrådgivning, virksomhedsanalyse, revision eller ejendomshandel og -administration, så du kan stå endnu stærkere i dit job.

På uddannelsen lærer du at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører finansiel rådgivning.

Læs mere om forløbet

Bliv faglært inden for kontorspecialet økonomi

2

Varierende

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Drømmer du om at gå fra ufaglært til faglært? Med en uddannelse som økonomiassistent får du viden om, hvordan økonomiske styrings- og analyseværktøjer fungerer både teoretisk og praktisk.

Denne uddannelse er for dig, der har mere end to års erfaring med økonomi og administrative opgaver på et kontor, er fyldt 25 år, men endnu ikke er faglært.

Læs mere om forløbet

Strategisk indkøb

3

8 uger

Flere lokationer

9.800 DKK

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:

Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau

Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring.

Læs mere om forløbet

Diplomuddannelse i økonomi og regnskab

4

Ca. 3 år

Randers

Kontakt udbyder

På diplomuddannelsen i økonomi og regnskab lærer du at varetage løsningen af typiske arbejdsopgaver inden for virksomheders økonomi- og finansfunktioner.

Uddannelsen retter sig særligt mod dig, som arbejder med, eller ønsker at arbejde med, økonomistyring og regnskab på et højere niveau indenfor små og mellemstore virksomheder, revision eller finansielle virksomheder.

Læs mere om forløbet

Bolighandel 1 (AU)

5

Varierende

København

4.455 DKK

Drømmer du om at blive ejendomsmægler? På kurset Bolighandel 1 hos Cphbusiness vil du blive fortrolig med ejendomsmæglerens opgaver ved formidling af en boligejendom. Du vil bl.a. lære de centrale teorier og metoder i praksis, der knytter sig til ejendomsmæglers opgaver.

Bolighandel 1 er et retningsspecifikt fag på akademiuddannelsen i finansiel rådgivning- ejendomsmægler. Faget består af 10 ECTS.

Læs mere om forløbet

Akademiuddannelse i salg og markedsføring

6

2-3 år

Århus

Kontakt udbyder

Akademiuddannelsen i salg og markedsføring hos Erhvervsakademi Aarhus er for dig, der vil være med til at sikre kvalitet og udvikling i virksomhedens salgs- og markedsføringsindsats – både online og offline.

Uddannelsen er både relevant for dig, der allerede arbejder med salg og markedsføring – og for dig, som gerne i fremtiden vil arbejde inden for feltet.

Læs mere om forløbet

Diplomuddannelse i finansiel rådgivning

7

Ca. 3 år

København

Kontakt udbyder

Brænder du for finansiering og investering, og vil du gerne have de rette redskaber, så du kan give dine kunder det økonomiske overblik, der stiller dem i stand til at træffe et oplyst valg omkring deres formue? Så er diplomuddannelsen i finansiel rådgivning hos Cphbusiness den rette uddannelse for dig.

Uddannelsen er relevant for dig, der allerede arbejder som finansøkonom eller privatkunderådgiver, og som gerne vil optimere din kunderådgivning, så du kan yde en optimal rådgivning over for din kundeportefølje og skabe langvarige kunderelationer.

Læs mere om forløbet

Bolighandel 2

8

17 uger

Herning

6.445 DKK

Kurser Bolighandel 2 hos Erhvervsakademi Midtvest giver dig teoretisk viden om særlovgivning, der knytter sig til hovedlovene ved omsætning af ejerboliger, og du lærer at håndtere de væsentligste lejeretlige spørgsmål ved udlejning af ejerboliger.

Kurset gør dig desuden i stand til at kunne anvende reglerne om tvangsauktion over fast ejendom og andelsbeviser samt at kunne rådgive om valg af finansiering og indfrielse af eksisterende lån ved ejerskifte.

Læs mere om forløbet

Anvendt økonomi

9

Kontakt udbyder

Flere lokationer

7.300 DKK

Med kurset Anvendt Økonomi hos UCL får du forståelse for økonomistyring, driftsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser, så du kan styre en projektøkonomi eller en økonomi for et team i hverdagen.

Med faget får du kompetencer til at udarbejde økonomisk budgettering og opfølgning på mindre udviklingsprojekter og daglig drift.

Akademimodulet er for dig, som vil stå stærkt i din virksomhed, hvor du kan udarbejde omkostningskalkulationer og driftsbudgetter på baggrund af redskaber, der knytter sig til investering, finansiering og driftsøkonomi.

Læs mere om forløbet

Strategi og forretningsudvikling

10

5 dage

København

28.000 DKK

På dette kursus hos CBS Executive Fonden bliver du opdateret på de nyeste tilgange til strategi og forretningsudvikling. Der bygges bro mellem forskning og praksis ved at arbejde med forskellige strategiske modeller samt involvere spændende live cases i undervisningen.

Kurset henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, som arbejder med strategi og forretningsudvikling i praksis og som ønsker en faglig opdatering.

Læs mere om forløbet

Styrk din faglige profil

Mangler du nye kompetencer og drømmer du om at blive udstyret med de rigtige redskaber til din karriere inden for handel og økonomi?

Find dit kursus i handel og økonomi her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer