Søg kursus

7 kurser, der gør dig til en bedre programmør

Drømmer du om at blive en (endnu) bedre programmør? Vi har her samlet 7 kurser, der styrker dine kompetencer inden for programmering.

Bliv en (endnu) bedre programmør med et kursus

At kunne et eller flere programmeringssprog er i dag en stor fordel og en efterspurgt kompetence på arbejdsmarkedet.

Er du allerede uddannet programmør og ønsker at udvide dine kompetencer? Eller måske drømmer du om at tage din interesse for programmering fra hobby til din profession? Herunder finder du vores bud på 7 kurser, der vil gøre dig til en (endnu) bedre programmør.


Uanset hvilket programmeringssprog, du gerne vil dykke dybere ned i, kan det virke avanceret og måske endda besværligt. Dette er dog blot indtil du får viden om, hvordan det fungerer. Og når du mestrer kunsten bag et programmeringssprog, vil du være meget efterspurgt på arbejdsmarkedet.

For at du kan tage din karriere inden for programmering til next level, kan et kursus være nødvendigt. Du er nemlig ikke færdig med at lære, selvom du muligvis har den grundlæggende viden på plads.

Med et kursus kan du blive endnu bedre til din rolle som programmør eller udvikle dine kompetencer til at lande dit drømmejob. Få et overblik over potentielle kurser inden for programmering her.

7 kurser, der gør dig til en bedre programmør

Grundlæggende programmering: Et kursus i grundlæggende programmering vil give dig de nødvendige kompetencer det kræver, for at komme i gang med at lære et programmeringssprog.

Database/SQL: Med kurser inden for database / SQL møder du efterspørgslen efter specialiserede IT-kompetencer på arbejdsmarkedet, og er et godt valg, hvis du vil forny eller opdatere din faglige viden.

Java: Java er et meget anvendt og udbredt programmeringssprog, hvorfor et kursus i Java-programmering er essentielt for dig, der gerne vil dygtiggøre dig inden for kodning og potentielt åbne nye karrieremuligheder.

JavaScript: JavaScript er et af de mest populære og benyttede programmeringssprog i verden, så et kursus i JavaScript vil være en god investering for dig, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Python: Med et kursus i Python lærer du et kraftfuldt og fleksibelt programmeringssprog, som du kan anvende til eksempelvis webprogrammering eller systemudvikling.

SAS: SAS-sproget er et computerprogrammeringssprog, der bruges til statistisk analyse. Den kan indlæse data fra almindelige regneark og databaser og udlæse resultaterne af statistiske analyser i tabeller og grafer.

Webprogrammering: Gennem et kursus i webprogrammering vil du tilegne dig nye færdigheder og teknikker, der styrker din faglige profil indenfor programmering betydeligt. 

    Michelle Hjorth

    Michelle Hjorth

    Digital Content Specialist (Vis mere)
    Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

    Omkring

    Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

    Annoncer