Kursusbeskrivelse
Lysbuesvejsning
På dette kursus lærer du ud fra instruktion og vejledning på et grundlæggende niveau at udføre lysbuesvejsning proces 111 af kantsømme i plade med en godstykkelse på 5-8 mm. Du opnår desuden teoretisk viden om forhold, der har betydning for den praktiske anvendelse af lysbuesvejsning såsom tilsatsmaterialer, svejsefejl og kontrolmetoder.
Dit udbytte
Efter gennemført kursus har deltageren opnået teoretisk viden om forhold, der har betydning for praktisk anvendelse af lysbuesvejsning proces 111 af kantsømme i plade, på følgende områder:
Tilsatsmaterialer
- Svejsefejl og kontrolmetoder
- Fugeformer og tildannelse
- Miljø og sikkerhed
Efter gennemført kursus kan deltageren, ud fra instruktion og vejledning på et grundlæggende niveau udføre lysbuesvejsning med beklædt elektrode proces 111, af kantsømme i materialegruppe 1.1 + 1.2 + 1.4 defineret i DS/ISO 15608 i, godstykkelse 5-8 mm.
Deltageren kan udføre nedennævnte svejsninger:
- FW-P-PA – kantsømme liggende
- FW-P-PB – kantsømme stående
- FW-P-PF – kantsømme lodret stigende
Alle øvelsesopgaverne gennemføres på grundlag af mundtlige som skriftlige instruktioner og bedømmes visuelt iht. DS/EN-ISO 5817, level C.
Målgruppe
Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte som ønsker at opnå grundlæggende praktisk og teoretisk viden om lysbuesvejsning proces 111. Det anbefales, at deltagerne har gjort sig bekendt med, at kurset både omhandler praktisk og teoretisk undervisning. Jævnfør Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser kræver deltagelse i kurset, at deltagerne har uddannelsesbevis fra uddannelsen 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk.
Pris
AMU-Målgruppe: 1040,00 kr.
Ikke AMU-Målgruppe: 6.258,50 kr.
Få information
På ZBC har vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse, der er skræddersyet til at styrke dine kompetencer og øge dine karrieremuligheder. Hos ZBC forstår vi, at arbejdsmarkedet er i løbende udvikling, og vi tilbyder derfor kurser og efteruddannelse,...