Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Hvorfor vælge Smart Academy?
Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis
Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger
Høj kundetilfredshed
Kursusbeskrivelse
SCADA, netværk og databaser er skræddersyet til dig, som godt kunne tænke dig at få styrket dine kompetencer inden for opsætning af SCADA systemer til maskin- og procesanlæg, og at designe en SCADA-brugerflade i dialog med kunden.
Faget er obligatorisk på studieretningen "industri" på akademiuddannelsen i Automation & Drift, men kan også læses selvstændigt.
Få mere funktionalitet på kortere tid
Faget er til dig, der brænder du for at løse automationsopgaver, og ønsker ny kompetencer i SCADA programmering, som dækker over overvågning og dataopsamling fra større anlæg inden for mange brancher.
I faget SCADA, netværk og databaser bliver du præsenteret for en eller flere af de mest almindeligt anvendte SCADA-software (tagbaserede), med anvendelse af OPC-kommunikation til valgfri PLC.
Der vil i forløbet blive arbejdet med gældende regler og normer, samtidig fokuserer vi på design og visualisering af en SCADA-brugerflade. Du bliver kvalificeret til at udarbejde forslag til datalogning og præsentation af opsamlede data samt håndtere datakommunikation ved at strukturere løsninger, der udføres efter gældende regler og normer. Endvidere får du kompetence til at designe en SCADA-brugerflade i dialog med kunden.
Indhold i faget:
- Typiske netværksstrukturer ved anvendelse af SCADA løsninger.
- SCADA systemer og OPC klient og OPC server
- High Performance HMI
- Opsamling og logning af historiske data
Målgruppe
Faget SCADA, netværk og databaser er for dig, der vil lære at designe en SCADA brugerflade i dialog med kunden, og du have viden om High Performance HMI.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato.
Aftenhold: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.
Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.
For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser:
- En relevant erhvervsuddannelse
- En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
- En gymnasial uddannelse
- En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående
Suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen
Jeg opfylder ikke disse krav...
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravene, kan du evt. optages på dispensation eller på baggrund af en individuel realkompetencevurdering.
Få en individuel kompetencevurdering: Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering. Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis. Læs mere om dine muligheder
Få information
Smart Academy
Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplom niveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg...