Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Hvorfor vælge Smart Academy?
Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis
Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger
Høj kundetilfredshed
Startdato
Kursusbeskrivelse
Vil du arbejde med reguleringsteknologi, konfiguration og programmering, operatørinterface og kommunikationsteknologi, men mangler de faglige og metodemæssige kvalifikationer?
Faget er obligatorisk på akademiuddannelsen i Automation & Drift.
Vær med til at udvikle fremtidens procesautomation, få ny viden om konfiguration og programmering af automatiske anlæg samt indsigt i gældende regler for udvikling, og få kompetencer til at kunne håndtere projektudvikling i alle dele af projektet inden for styrings- og reguleringsområdet.
På faget lærer du at anvende forskellige tekniske udviklingsværktøjer i relation til udvikling, dimensionering, programmering og konfigurering af anlæg inden for proces- og automationsområdet. Du lærer desuden at programmere operatørinterfaces og at konfigurere industriel kommunikation.
Indhold i faget:
- Forskellige reguleringsprincipper og optimeringsmetoder
- Overføringsfunktioner i åbne, og lukkede sløjfer herunder viden om frekvensanalyse
- Dataopsamling og transmittere i procesanlæg.
- De forskellige niveauer i automationspyramiden for industriel automation, og hvordan niveauerne ud-veksler data indbyrdes.
- Industri 4.0 og hvad denne udvikling betyder for automatisering af procesanlæg.
Målgruppe
Du skal have bestået faget el-teknologi og integrerede automatiske enheder for at kunne deltage på dette fag. Faget Regulering af procesanlæg er for dig, der arbejder med forskellige reguleringsprincipper og optimeringsmetoder i din hverdag, og ønsker mere viden på området.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato.
Aftenhold: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.
Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.
For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser:
- En relevant erhvervsuddannelse
- En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
- En gymnasial uddannelse
- En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående
Suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen
Jeg opfylder ikke disse krav...
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravene, kan du evt. optages på dispensation eller på baggrund af en individuel realkompetencevurdering.
Få en individuel kompetencevurdering: Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering. Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis. Læs mere om dine muligheder
Få information
Smart Academy
Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplom niveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg...