Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Hvorfor vælge Smart Academy?
Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis
Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger
Høj kundetilfredshed
Kursusbeskrivelse
Akademiuddannelse i Automation og drift
Akademiuddannelsen i Automation og drift giver dig forudsætninger for at deltage, når der skal udvikles og driftes automatiske anlæg i industrien. Du kan specialisere dig inden for industri eller offshore.
Dit udbytte af en Akademiuddannelse i Automation og drift
Automation er et område, der har meget stor betydning for vores hverdag og samtidigt et felt, hvor der venter mange udviklingsopgaver. Det gælder for eksempel hele energiområdet, velfærdssektoren, den industrielle produktion og inden for offshore.
Med en akademiuddannelse i Automation og Drift bliver du i stand til at stå i spidsen for den praktiske installation af fremtidens intelligente anlæg, herunder opstilling, indkøring, optimering og drift.
Efter endt uddannelse kan du:
- bidrage til udvikling af nye produkter, produktionsmetoder og forretningsmodeller i virksomhederne
- stå i spidsen for den praktiske installation herunder opstilling, indkøring, optimering og drift af automatiske eller offshoreanlæg i produktionstekniske miljøer.
Indhold på uddannelsen
På uddannelsen i automatik og drift får du kompetencer inden for både teknik, samarbejde og innovation. Du anvender din viden om hardware, konfiguration og software til udvikling og drift af automatiske og maskintekniske anlæg.
Du kan specialisere dig inden for to retninger:
- Industri
- Offshore, olie og gas
Du lærer at samarbejde om faglige og tværfaglige problemstillinger, og du kan håndtere tekniske udviklingsopgaver inden for det område, du specialiserer dig i.
På uddannelsens moduler i offshore får du særlig viden om procesteknologisk drift og sikkerhed i forbindelse med arbejde på en olieplatform.
Uddannelsen vægter samspillet mellem din erhvervserfaring og det teoretiske og metodiske stof, der inddrages i undervisningen.
Uddannelsens opbygning
Akademiuddannelsen er tilrettelagt som deltidsstudie med et omfang af 60 ECTS, svarende til et års fuldtidsstudie. Du kan vælge at tage en hel Akademiuddannelse, eller at plukke enkelte fag ud.
Obligatoriske fag – i alt 25 ECTS
- Drift og vedligehold - 5 ECTS
- Regulering af procesanlæg- 10 ECTS
- Udvikling af automatiske styringer- 10 ECTS
Retningsspecifikke moduler – i alt 20 ECTS
Du kan vælge mellem to forskellige studieretninger industri og offshore.
1. Industri:
- Maskinteknologi industri - 10 ECTS
- SCADA, netværk og databaser - 10 ECTS
2. Offshore, olie og gas:
- Maskinteknologi Offshore - 10 ECTS
- Sikkerhed - 5 ECTS
- Offshore produktion og teknologi - 5 ECTS
Valgfag – i alt 5 ECTS
- Maskinteknologi med hydraulik, pneumatik, servostyring og motorer- 5 ECTS
- Objektorienteret SCADA- 5 ECTS
- Opbygning og dimensionering af tavler- 5 ECTS
- Robotteknologi- 5 ECTS
- S88- 5 ECTS
- Udvidet regulering- 5 ECTS
Du afslutter akademiuddannelsen med et afgangsprojekt
Afgangsprojekt - 10 ECTS
Startdato
Adgangskrav
Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.
For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser:
- En relevant erhvervsuddannelse
- En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
- En gymnasial uddannelse med matematik og fysik på C-niveau
- En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående
Suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen
Pris
- Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på Smart Academy.
- Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.
Akademi- og diplommoduler er i høj kurs på arbejdsmarkedet, og medarbejdere med en akademi- eller diplomuddannelse er eftertragtede. Derfor kan du søge om økonomisk tilskud til vores uddannelser. Mange kan søge en eller anden form for tilskud til uddannelse. Men ikke alle er klar over det. Derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger, så du ikke risikerer at overse denne mulighed.
Få information
Smart Academy
Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplom niveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg...