Søg kursus

Vejleder i Digital Sundhed

Seminarer.dk, Online
Længde
Mere end 25 timers undervisning
Næste startdato
Uddannelsen lanceres i slut 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Mere end 25 timers undervisning
Næste startdato
Uddannelsen lanceres i slut 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Seminarer.dk?

Mere end 5000 kursister bruger os om året

Udviklet i tæt dialog med brugere

Vi har mere end 25 års erfaring

Startdato

1 tilgængelig startdato

Uddannelsen lanceres i slut 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

digitalsundhed.nu

Vejleder i Digital Sundhed

Blivcertificeret vejleder i digital sundhedaf Danmarks største eksperter på området.

Meget snart lanceres en ny certificeringsuddannelse, der giver fagpersoner redskaber til at vejlede i forskellen på hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig brug af digitale medier og at skabe sunde skærmvaner hos børn og unge. 

Uddannelsen er digital og består af mere end 25 timers undervisning i praksisnær evidensbaseret specialviden ved Danmarks største eksperter på området.

Certificeringsuddannelse målrettet fagprofessionelle

For første gang i Danmark lanceres en uddannelse, der giver evidensbaserede redskaber til at skabe sundere skærmvaner for børn og unge, og som uddanner fagprofessionelle til certificerede vejledere i digital sundhed.  

Uddannelsen lanceres i slutningen af 2024, og inden længe kan du tilmelde dig og dine kollegaereksklusivt Early Bird-salg.

Vi er nødt til at handle. Nu!

Vi står over for en generation, der er i fare for mistrivsel,bl.a. på grund af usunde skærmvaner. Det har store konsekvenser både biologisk, psykologisk og socialt og kan bl.a. føre til:

  • Skolevægring, angst, afhængighed og koncentrationsbesvær
  • Negativ indflydelse på sprogtilegnelse, tilknytning og udvikling
  • Fravær af fysiske relationer, cybermobning og ensomhed 

Børn og unges hjerner er ikke udviklet nok til, at de selv er i stand til at forstå skærmenes indvirkning eller at tackle de udfordringer, et uhensigtsmæssigt skærmforbrug giver. Derfor er vi voksne nødt til at reagere. Børn og unges digitale sundhed er voresansvar.

Et ansvar, vi ikke kan løbe fra. Vi er derfor nødt til at handle. Nu. Det gør vi med denne certificeringsuddannelse udviklet i samarbejde med Danmarks største eksperter på området.

Indhold

Uddannelsen gør dig bl.a. klogere på de digitale teknologiers biologiske, psykologiske og relationelle påvirkning af børn og unge, og hvordan du kan vejlede børn og unge i at skabe sunde digitale vaner.

Uddannelsen er digital og består af mere end 25 timers undervisning med Imran Rashid,David Madsen og Marie Brixtofte.

Moduler:

Modul 1: Homo Digitalis
Modul 2: Biologi
Modul 3: Psykologi
Modul 4: Relationer
Modul 5: Redskaber

Dit udbytte

Uddannelsen giver dig undervisning og en lang række konkrete redskaber, som du kan anvende i arbejdet som vejleder i digital sundhed.
Efter endt uddannelse vil du bl.a. være i stand til at:

  • Forstå og formidle evidensbaseret specialviden om digitale teknologiers biologiske, psykologiske og relationelle påvirkning af børn og unge
  • Vejlede om forskellen på hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig brug af digitale teknologier på tværs af børn og unges livsarenaer
  • Anvende redskaber til at tackle udfordringer med skærmbrug og vejlede børn, unge og deres familier i brugen af digitale teknologier

Målgruppe

Primær målgruppe: Uddannelsen er målrettet fagpersoner inden for skole, dagtilbud og ungdomsuddannelser, som arbejder med børn og unge i alderen 0*-19 år. Undervejs i uddannelsen understøttes teorien af praksiseksempler med udgangspunkt i børn og unge på indskolings-, mellemtrin- og udskolingsniveau. 

*Sundhedsstyrelsenanbefaler minimal skærmbrug hos børn op til 2 år.

Øvrige relevante målgrupper: Uddannelsens indhold er også relevant for øvrige fagpersoner, der i deres hverdagspraksis møder børn og unge op til 25 år eller arbejder med børn/unge i andre kontekster. Uddannelsen giver undervejs mulighed for at inddrage cases fra egen praksis i arbejdet med øvelser og refleksionsøvelser samt for at notere egne refleksioner og erfaringer.

Eksamen og diplom

For at bestå uddannelsen skal alt obligatorisk indhold gennemføres og være afprøvet i praksis, og en række obligatoriske tests skal bestås.

Har du opfyldt disse krav, modtager du efter endt uddannelse et certificeringsbevis, som er underskrevet af underviserne, og du kan kalde dig certificeret vejleder i digital sundhed. 

Pris

Early Bird-pris: 4.997 DKK ekskl. moms (spar 50 %)

Normalpris: 9.995 DKK ekskl. moms. 

Early Bird-salget slutter fredag d. 8/11-2024 kl. 12.00.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Vejleder i Digital Sundhed
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sponsoreret