Søg kursus

ChatGPT kursus

HverdagsAI, i København (+3 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
4.325 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Længde
1 dag
Pris
4.325 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Firmakursus
  • Danmark

Kursusbeskrivelse

ChatGPT

ChatGPT kursus - For dig eller hele virksomheden

Efterhånden har de fleste danskere fået øjnene op forChatGPT. De fleste danskere har også prøvet at lave en prompt i et generativ AI program som ChatGPT (givet en kommando). Det er dog de færreste der ved hvordan, at man bruger det, så man får mest muligt ud af det.

Alle kan skrive “Lav en tekst om AI på 300 ord, der skal bruges på min hjemmeside“. Og man bliver nemt imponeret over resultatet. Men graver man dybere vil man ofte se, at der er plads til forbedringer og kvaliteten ikke nærmer sig en profesionel skribent. 

Derudover er det de færreste der udnytter, ChatGPTs dataanalyse, deres custom instructions, de mange GPTs der findes eller er klar over man forholdsvis nemt kan bygge sine egne GPTs. 

Derfor underviser vi danske firmaer og ansatte i ChatGPT, så de lærer at bruge den fulde palette af de muligheder som ChatGPT tilbyder.

Vores kursus tager 1 dag (7,5 time) og så 90 minutters efterfølgende 1-1 træning på en valgfri dag.

Hvorfor skal jeg tage et ChatGPT kursus?

ChatGPT er den mest udbredte ”chat bot” . Så ved at deltage på et ChatGPTkursus vil du blive klædt på til at benytte det effektivt. Mange danskere har allerede prøvet ChatGPT og det er første skridt til at blive mere effektiv, men de fleste autodidakte udnytter kun 20% af den effektivitetsforbedring, der er mulig.

ChatGPT giver desuden “almindelige mennesker” mulighed for at kunne udnytte AI uden de skal kende tilteorien bag maskinlæringog avancerede algoritmer. 

Grunden til at du skal tage et kursus er naturligvis at øge din forståelse. Men i sidste ende handler det om at øge din produktivitet, effektivitet og kvaliteten af dit arbejde.

Målgruppe

Mængden af områder hvor du kan bruge ChatGPT i dit arbejde er selvfølgelig meget forskellig. Men det korte svar er alle, medmindre du allerede er superbruger af ChatGPT.

Pris

Vores ChatGPT kursus for individuelle koster 4.325,- DKK eks. moms.

Der er 15% rabat ved deltagelse af 3 eller flere fra samme virksomhed.

Vi underviser også hele afdelinger eller virksomheder på vores ChatGPT/ AI kursus for virksomheder. Her er prisen variende alt efter hvad man ønsker. Kontakt os for at høre mere.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ChatGPT kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
HverdagsAI
Ryumgårdsvej 91
2770

HverdagsAI

Bliv klar til AI-fremtiden med et kursus fra HverdagsAI!  AI er kommet for at blive! Derfor er det også vigtigt, at I som virksomhed kommer med på vognen inden AI-toget forlader perronen. Ved at tage et kursus hos HverdagsAI vil...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret