Søg kursus
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Tekniske Installationer - Kundeservice og salg

EUC Sjælland, i Næstved
Længde
2 dage
Pris
416 DKK
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Pris
416 DKK
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Tekniske Installationer - Kundeservice og salg

Skolefagkode: 48991

Formål

El- og VVS- branchens kunder har brug for kompetent vejledning om energibesparende løsninger til at understøtte den grønne omstilling. På kurset lærer du at yde kundeservice i form af målrettet kommunikation og vejledning om tekniske løsninger.

Indhold

Efter kurset kan deltageren yde kundeservice i form af målrettet kommunikation og vejledning om tekniske løsninger. Det betyder:

  • Deltageren har viden om metoder for god kommunikation og vejleder kunden i forbindelse med udførelse og aflevering af tekniske installationer.
  • Med baggrund i sin tekniske viden udfører deltageren grundige observationer af de tekniske installationer i kundens bygning.
  • Via dialog med kunden og kendskab til kundens tekniske installationer sikrer deltageren, at kunden får tilbudt den rette løsning og skaber samtidig mulighed for yderligere salg.
  • Deltageren foreslår ændringer, der forbedrer kundens tekniske løsninger og installationer videst muligt i forhold til økonomi, energiforbrug, sikkerhed og brugervenlighed.
  • Deltageren foretager systematisk teknisk informationssøgning og formidler resultaterne klart og præcist til såvel kolleger som kunder.
  • Deltageren kommunikerer med andre aktører og vejleder dem om opgaverne med henblik på at sikre de bedste tekniske løsninger for kunden.

Pris

Faglært/ufaglært: kr. 416,00
Videreuddannet: kr. 1.551,50
Jobcenter/kommune: kr. 1.551,50

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Tekniske Installationer - Kundeservice og salg
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Jagtvej 2
4700 Næstved

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: AMU Arbejdsmarkedsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUD Erhvervsuddannelser EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) HTX Teknisk gymnasium EUC Sjælland har afdelinger i Næstved, Køge, Haslev og Greve. Vi udbyder et hav af ungdomsuddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret