Søg kursus
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

ADR Grund- og Specialiseringskursus – Tank

EUC Sjælland, i Næstved
Længde
4,7 dage
Pris
977,60 DKK
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4,7 dage
Pris
977,60 DKK
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank

Skolefagkode: 47701

Formål

Grunduddannelse + specialiseringsuddannelse - Tank omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager og i tanke eller tankcontainere i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold

Uddannelsen er obligatorisk for chauffører, som skal foretage vejtransport af farligt gods i emballager og i tanke. Kravene til uddannelsens indhold og varighed er nøje fastlagt i ADR-konventionen, der er gældende ved såvel national som international vejtransport af farligt gods. Uddannelsen gennemføres og afsluttes med en eksamen, i overensstemmelse med Beredskabsstyrelsens retningslinjer. Deltagere, som gennemfører uddannelsen og består eksamen, kan få udstedt ADR-bevis fra Beredskabsstyrelsen, efter Styrelsens gældende regler herfor.Uddannelsen giver følgende ADR-kompetence:- Stykgods og Tank/Tankcontainer,Eksamen:I forbindelse med grunduddannelsen og specialiseringsuddannelsen Tank, afholdes der en afsluttende eksamen i henhold til Beredskabsstyrelsens bestemmelser for afholdelse af eksamen for chaufførkurser.Ved eksaminationen skal deltageren vise, at vedkommende er i besiddelse af den nødvendige viden, indsigt og praktiske færdighed, der er nødvendig som professionel fører af køretøjer, der transporterer farligt gods i overensstemmelse med målbeskrivelsen.Ved eksaminationen anvendes de eksamensopgaver, der er foreskrevet og udarbejdet af Beredskabsstyrelsen, ligesom afholdelse og bedømmelse sker efter Beredskabsstyrelsens gældende bestemmelser for afholdelse af eksamen for chaufførkurser.ADR-bevis:ADR-bevis kan efter gennemført uddannelse og bestået eksamen udstedes af Beredskabsstyrelsen, efter Styrelsens gældende regler herfor.

Målgruppe

Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Pris

Faglært/ufaglært: kr. 977,60

Videreuddannet: kr. 5.131,89

Jobcenter/kommune: kr. 5.131,89

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ADR Grund- og Specialiseringskursus – Tank
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Jagtvej 2
4700 Næstved

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: AMU Arbejdsmarkedsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUD Erhvervsuddannelser EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) HTX Teknisk gymnasium EUC Sjælland har afdelinger i Næstved, Køge, Haslev og Greve. Vi udbyder et hav af ungdomsuddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret