Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Akademiuddannelse i informationsteknologi
Informationsteknologi
Interesserer du dig for IT, og synes du, det er spændende at arbejde med programmering? Så er akademiuddannelsen i informationsteknologi helt sikkert noget for dig!
På uddannelsen i informationsteknologi kommer du på forkant med udviklingen inden for IT lige nu og i fremtiden, og du får styrket din IT-forståelse, så du kan blive virksomhedens IT-ekspert.
Akademiuddannelsen i informationsteknologi vil styrke dine IT-kompetencer, hvor du introduceres til relevante teorier inden for forskellige IT-områder, så du professionelt kan varetage opgaver inden for fx programmering, IT-sikkerhed, databaser, system-, web- og softwareudvikling samt hjælpe virksomheder med at skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, der holder styr på alle informationer i virksomheden.
Dit udbytte
Du vil få indblik i, hvilke informationssystemer virksomheder kan anvende og have brug for i det daglige arbejde, og lære, hvordan software er konstrueret, og hvordan det er muligt at lave software, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov.
Med den viden vil du stå stærkt i dit job og kunne blive en nøglemedarbejder i virksomheden.
Uddannelsens indhold
På akademiuddannelsen i informationsteknologi får du blandt andet kendskab til:
- IT-sikkerhed
- Programmering
- Softwareudvikling
- Webudvikling
- Databaser
- Systemdrift og -udvikling
- Informationssystemer
- Digitalisering
- Introduktion til forskellige IT-systemer
- Udvikling og drift
Uddannelsens opbygning
Akademiuddannelsen i informationsteknologi er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som læses på deltid og tager typisk tre år.
Uddannelsen består af fire obligatoriske fag og en række valgfag. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt.
Du bestemmer selv, om du vil tage hele akademiuddannelsen i informationsteknologi eller blot udvælge de fag, der interesserer dig, og tage dem som enkeltstående kurser.
Startdato
Optagelseskrav
For at blive optaget på en akademiuddannelse, skal du have én af følgende:
- En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring eller
- En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring
Hvis du ikke umiddelbart opfylder optagelseskravene, har du mulighed for at kvalificere dig gennem en realkompetencevurdering.
En realkompetencevurdering betyder, at du kan få anerkendt og vurderet de kompetencer, den viden og de færdigheder, som du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem, men gennem f.ek.s kurser, dit arbejds- eller fritidsliv.
Læs om dine muligheder for at blive optaget med en realkompetencevurdering her.
Video
Eksamen og ECTS
Der afholdes eksamen efter hvert fag. Eksamen kan være enten skriftlig eller mundtlig.
En hel uddannelse afsluttes med et afgangsprojekt og en mundtlig eksamen.
Du opnår 60 ECTS (+ 60 ECTS for din erhvervserfaring = 120 ECTS).
Pris
På akademiuddannelserne er der egenbetaling betalt af dig selv eller din arbejdsgiver. Prisen varierer alt efter sammensætning af forløb.
Dog er der mulighed for at søge midler fra omstillingsfonden, hvis du er faglært eller ufaglært og i beskæftigelse.
Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende
Cphbusiness har en bred vifte af fag, uddannelser og kurser rettet mod både virksomheder og privatpersoner. På Cphbusiness kan du efteruddanne dig og få styrket din faglighed med opdateret viden og nye kompetencer – ved siden af jobbet. På Cphbusiness...