Kursus

Det personlige lederskab

Add Value, i Århus
Længde
3 Lektioner
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 Lektioner
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Effektivt kursus med personlig sparring inkluderet

Kurset er tilrettelagt som effektiv og tidsbesparende læring, der giver dig maksimal viden på kort tid gennem intensiv undervisning, personlig sparring og træning i jobbet undervejs. Vil du gerne kombinere indsigt i din personlige lederprofil med adfærdsmæssige teknikker til at opnå resultater som leder? Og har du behov for at lære det hurtigt og effektivt? Så er dette kurset til dig.

Dit udbytte af kurset

Ved at få det personlige fundament på plads og lære de vigtigste  værktøjer bliver du en engagerende leder med naturlig autoritet over for dine medarbejdere – og med større organisatorisk gennemslagskraft.

BONUS: Inkluderet er en individuel personprofilanalyse samt et personligt sparringsmøde, hvor du får mulighed for at vende dine egne ledelsesmæssige udfordringer med en erfaren leder og coach.

Kursets indhold

På kun tre intensive kursusdage fordelt på tre måneder klæder vi dig på til at skabe resultater med din ledelse. Du får maksimal viden på kort tid, da kursusformen minimerer dit tidsforbrug, men samtidig støtter din læring, fordi du har tid til at træne det lærte i dit job undervejs.

Undervisningen er intensiv og praksisnær, og du bliver ført med sikker hånd gennem de vigtigste tilgange og teknikker i lederrollen. Kurset afsluttes med et kursusbevis.

Modul 1: Det personlige lederskab

Nøglen til god ledelse ligger i selvindsigt og i refleksion over din egen adfærd og stil som leder. Derfor handler modul 1 handler om det personlige lederskab og om, hvordan din egen tilgang til god ledelse er og kan se ud.

Modul 2: Kommunikation & gennemslagskraft

For at skabe resultater som leder er det afgørende, at du kan kommunikere tydeligt og med gennemslagskraft. Modul 2 handler om at sikre, at dine budskaber når igennem, og om hvordan du kan skabe effektivitet og engagement med kommunikation

Modul 3: Konflikthåndtering & svære samtaler

Som leder kommer du til at stå med konflikter og svære samtaler med medarbejderne eller mellem dem. Formålet med modul 3 er at klæde dig på, så du kan bruge konflikter konstruktivt til at tænke nyt samt skabe grundlag for trivsel – for medarbejderne og dig selv.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Århus
  • Dansk

Målgruppe

Kurset er åbent for alle i en lederstilling.

Undervisningsansvarlig

Gitte Astrup Melgaard

Gitte Astrup Melgaard er en erfaren underviser, der kombinerer overblik over tilgange og værktøjer med praksisnære øvelser og aktiv læring. Gitte arbejder også som seniorkonsulent med opgaver inden for blandt andet strategisk og taktisk ledelsesrådgivning, Executive Search og individuel ledersparring, hvor hun trækker på sine mange års erfaring som leder og rådgiver.

Gitte er den ansvarshavende underviser på vores Effektive Lederforløb og vil være det primære ansigt på de tre kursusdage.

Pris

Prisen for hele kurset er 19.995,- per person ekskl. moms. Prisen inkluderer både materialer, personprofilanalyse, coachingsession, netværksmøde og forplejning i form af morgenmad, sandwich og kage.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Det personlige lederskab
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 14 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
René Høll
02 mar 2020
Spændende bouillionterning

Kurset "Det personlige lederskab" som bliver udbudt af Add Value tager deltagerne på en rejse rundt i de væsentligste redskaber indenfor ledelse. Som Gitte Astrup Melgaard beskr...

Vis alt
5/5
Bettina Splid Thomsen
24 feb 2020
Evaluering af det personlige lederskab

Jeg oplever at have fået rigtig meget ud af det personlige lederskab, fordi der gennem hele forløbet har været mange praksisnære øvelser, som har givet værdi på den måde, at de ...

Vis alt
5/5
Kim Sørensen
21 feb 2020
Inspirerende forløb med utrolig meget at byde på.

Forløbet var en rejse gennem mange af de redskaber jeg bruger eller har brugt i min dagligdag som leder. Oplægsholderne fra Add Value var begge to yderst inspirerende og styred...

Vis alt
Add Value
Skanderborgvej 213, 2. sal
8260 Viby J

Siden 2004 har Add Value samarbejdet med store og små private og offentlige organisationer – både i Danmark og internationalt. På vores kontorer i Aarhus, Aalborg og København er vi en række kompetente og erfarne konsulenter, der alle har solid...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret