Viser 1-20 af 106
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 106
1
2
3
4
...
6

Gode sprogkundskaber forbedrer dine karrieremuligheder

Millioner af almindelige mennesker taler fremmedsprog. Evnen til at tale flere sprog giver ikke blot en personlig tilfredsstillelse - gode sprogkundskaber forbedrer dine karrieremuligheder og gør dig stand til at begå dig professionelt, hvad end du er ansat i en international organisation eller har kunder og samarbejdspartnere, der ikke har samme modersmål som dig selv.

Sprog er opbygget af forskellige elementer såsom grammatik, ordforråd, semantik, pragmatik og fonetik. For at lære at tale et nyt sprog flydende, er du nødt til at lære at beherske alle disse forskellige delelementer.

Med et eller flere sprogkurser forbedrer du dine kundskaber inden for fremmedsprog, så du kan begå dig professionelt på arbejdspladsen og blandt udenlandske kunder og forretningspartnere. Læs mere om det enkelte sprogkursus  og tag direkte kontakt til udbyderen for mere information.

Tag et sprogkursus der passer ind i dit program

Er det bare dig der skal tage et sprogkursus eller er I flere? Har du svært ved at finde tid i løbet af en travl hverdag? Der er heldigvis mange muligheder, når du skal vælge et sprogkursus.

  • Åbne sprogkurser - Privat eller klasseundervisning
  • Firmakurser i sprog
  • Sprogkurser - e-learning

Udover private en-til-en-kurser, holdundervisning og e-learning er der gode muligheder for at studere sprog forskellige steder rundt omkring i verden.

Tag et sprogkursus i dansk

Vi har samlet en lang række danskkurser for udlændinge i kategorien danskundervisning.

Du finder desuden skrivekurser, hvor du lærer at skrive klart, forståeligt og korrekt. Måske arbejder du som korrekturlæser og har brug for at få genopfrisket almindelig komma- og tegnsætning, grammatik og retstavning. Vi har også et stort udbud af kurser i kommunikation.

Vi tilbyder sprogundervisning i de mest populære sprog

Sprogkurser via e-learning

E-learning er en funktionel undervisningsmetode med lærer og uden begrænsninger.  Denne undervisningsmetode tilbyder deltagerne at medvirke på Internet og med løbende kontakt til en underviser. Præcis som med de fleste andre sprogkurser, tilbydes denne undervisningsform af lærere, som underviser på deres modersmål eller har sprogkundskaber på modsvarende kundskabsniveau. Man kommunikerer med læreren på samme vis, som man ville gøre under en lektion på et kursuscenter, dog med den væsentlige forskel, at alt kontakt går på Internettet.

Kursusindholdet er det samme, som hvis man havde været fysisk på plads på et kursus- eller uddannelsescenter. Hver lektion kan endvidere spilles ind, dette giver mulighed for at lytte på undervisningen senere for yderligere træning og repetition. På denne type af kursus vil der ofte være en stor mængde kursusmateriale, enten online, eller i form af bøger, CDer og nyhedsbreve.

Mange e-learning arrangører af sprogkurser, sender månedsrapport om de medvirkendes fremskridt, dette sendes både til medarbejdere/kursusdeltageren og dennes chef. Disse kurser har endvidere et afsluttende test, der faststiller det opnåede sprogniveau og færdigheder tillært under kursets gang.

Fordelen med et e-learning sprogkursus

Fordelen med sprogundervisning som e-learning er, at undervisningen er fleksibel i både tid og sted. Du har stor mulighed for at tilpasse behovet for repetition og gentagelser til dine personlige kvalifikationer og du får gode forudsætninger for at lære det skrevne sprog.

Indhold er typisk:

  • Undervisning via Internet
  • Personlig rådgivning via Internet
  • Praktisk trin-for-trin guide
  • Lydbøger og indspilning af undervisningen
  • Gode muligheder for hjemmestudier og forberedelse
  • Fokus på skriftligfremstilling
  • Undervisning i en længere periode
  • Eksamens- / kursusbevis
  • Månedsrapporter og god mulighed for at måle feedback
  • Økonomiske fordele
  • Fastlagt skema, indhold for undervisningen samt tider
  • Kursusindholdet kan i visse fald skræddersys til virksomhedsgruppe

Målgruppe for online sprogkurser

E-learning er for dig, der vil lære et nyt sprog eller forbedre dine nuværende sprogkundskaber, når det passer dig - som har stor selvdisciplin og som har lyst til at lære i hjemlige omgivelser. Du får desuden mulighed for skriftlig kontakt med en rådgiver og feedback i form af månedsrapporter.

Hvad koster et sprogkursus?

Prisen på et sprogkursus afhænger af mange forskellige ting. Først og fremmest vil det højst sandsynligt spille en rolle, hvilket sprog du ønsker at lære. Derudover vil du også opleve, at der er forskel på prisen afhængigt af undervisningstypen. Sidst vil prisen også variere baseret på, hvilken udbyder du vælger.

Er sprogskole gratis?

For det meste vil du skulle betale for at tage et sprogkursus på en sprogskole. Du kan være heldig at finde en sprogskole, hvor der er mulighed for at tage et sprogkursus gratis, dog kan du komme ud for et begrænset udbud, og det er heller ikke alle sprog du kan tage et kursus i gratis. 

Hvordan lærer man russisk?

At lære et nyt sprog kan være svært, særligt når der er tale om et sprog, der ikke minder om ens eget, som f.eks. russisk. Derfor findes der også forskellige måder at gribe det an på, når man kaster sig ud i at lære et nyt sprog. Udover, at det russiske sprog ligger langt fra det danske sprog så er det også kendt for at være en hård nød at knække grammatisk. Derfor anbefaler de fleste, at man oplever sproget og forsøger at tale det, når man skal i gang med at lære det. 

Hvordan lærer man at tale engelsk?

Modsat russisk så ligger engelsk tættere på det danske sprog, og mange oplever derfor, at det er et af de lettest sprog at lære. Derudover findes sproget i meget af vores hverdag i form af TV, spil, internettet og meget mere! Af samme grund, kan du med fordel studere sprogets, forholdsvis lette, grammatik. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier